mtesz-kem
 


Üdvözöljük a MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Egyesület honlapján!

2800 Tatabánya, Kossuth L. u. 106. - Telefon/fax: 06 34 / 311-950
E-mail:
mteszkeme@gmail.com

A MTESZ KEM Egyesületnek ugyan jelenleg még csak természetes személyek a tagjai, de a Megyei Szervezet jogutódjaként továbbra is egyik fő feladatának tekinti, hogy segítse a megyében tevékenykedő 16 tudományos egyesület helyi szervezetének működését.

A Megyei Mérnöki és Építész Kamarával kialakított szoros sokoldalú együttműködés eredményeként a MTESZ az utóbbi években a műszaki értelmiség szolgáltató központjává vált itt Komárom-Esztergom megyében.

Bővebben (Bemutatkozás)Dokumentumok


 

„A MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Egyesület a 2022. évi közgyűlését Tatán az Eszterházy Pezsgőgyárban tartotta. A hivatalos eseményt megelőzően lehetőség volt a tulajdonos Séra Mihály vezetésével megtekinteni a Fellner Jakab által tervezett, többször funkciót váltott gyárépületet. A műemléki védelem alatt álló épület a ma mérnökei számára is elismerést kiváltó mérnöki teljesítmény.” 

Tárgy: adatvédelmi hozzájárulás kérése

Tisztelt Partnerünk!

2018. május 25-én érvénybe lép az új adatvédelmi törvény (GDPR) minden EU tagállamban, így hazánkban is.
A MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Egyesület számos konferenciát, rendezvényt szervez, amelyre rendszeresen küldünk Önöknek meghívót.
Ahhoz, hogy az Önök elérhetőségét – kizárólag a rendezvényre való meghívás céljából – megőrizzük – mint adatkezelők, szükségünk van az Ön beleegyezésére.
Az adatkezelő kijelenti, hogy harmadik fél részére nem továbbít semmilyen személyes adatot, azokat csak saját adminisztrációs célra használja el. Kérem, hogy amennyiben továbbra is szeretné ha elektronikus úton értesítenénk Önt, akkor szíveskedjen a mellékelt „Hozzájárulási nyilatkozatot” kitöltve elektronikus úton visszaküldeni.
Tatabánya, 2018. 05. 30.
Takács Zsuzsanna igazgató

Hozzájárulási nyilatkozat

Adatvédelmi szabályzat